Clubsteaks.nl

Clubsteaks 5 jaar actief in Wilp

Clubsteaks 5 jaar actief in Wilp

 

Alweer vijf jaar geleden werd de voormalige Rabobank op de hoek van de Molenallee en de Rijksstraatweg getransformeerd tot een sfeervol ingerichte winkel annex proeflokaal. Bij Clubsteaks zijn horecaklanten en particulieren aan het juiste adres voor kwaliteitsvlees; om te proeven, kopen en ideeën op te doen!

 

Nieuwe manier van vlees kopen

Fraukje Kolkman is het gezicht van Clubsteaks en het Proeflokaal. Wij zijn geen traditionele slager maar een (horeca)groothandel met een assortiment in het hogere segment. Toen we begonnen wilden we met een totaal nieuw concept onze klanten bedienen. Onze benadering van Clubsteaks bleek een succes!”, vertelt ze enthousiast.

“Dat zie je aan de gestage groei. En we krijgen veel positieve reacties van de vaak kritische en deskundige klanten. Dit zijn niet alleen doorgewinterde horecaondernemers, maar ook gepassioneerde thuiskoks.” Fraukje heeft veel passie voor de producten van Clubsteaks en met veel plezier deelt ze haar adviezen en ervaringen met je.

 

Assortiment volgens nieuwste smaken en trends

Clubsteaks stemt haar assortiment continu af op actuele trends. Denk aan foodsharing, gourmetten, tapas en de populaire winterbarbecue. “We gaan ook mee met de seizoenen en bieden aan waar onze klanten op dat moment behoeft aan hebben”, legt ze uit. “In het voorjaar is dat bijvoorbeeld lamsvlees. We beginnen dan al met speciale barbecue-pakketten. Vervolgens zorgen we dat ons zeer uitgebreide barbecue-assortiment met vleesspecialiteiten de gehele zomer volop beschikbaar is. Nu het herfst is, zijn we druk met de voorbereidingen van het Clubsteak’s eindejaars aanbod. Een periode van gezelligheid, samen zijn en genieten van goed eten.”

 

Goed voorbereid lekker samen aan tafel

Het is een open deur, maar een goede voorbereiding is en blijft de basis voor de gezellige momenten aan tafel. Als gastvrouw en -heer geniet je meer als je goede inkopen hebt gedaan en alles op tijd hebt voorbereid. Dan voel je je zelf ook een beetje gast!

“We hebben ruime (horeca)ervaring om onze klanten goed te adviseren. Niet alleen over een traditioneel feestmaal, met grotere ‘delen’, zoals bijvoorbeeld ossenhaas, entrecote, rollades of wild, maar ook op het gebied foodsharing met tapas, of gourmet-spiezen. Dit jaar verwachten we veel van de winterbarbecue. Dit is een trend die ik vorig jaar al wel voorzag”, vertelt Fraukje.

“Ook voor ons geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. Daarom hebben wij de volgende leuke actie bedacht: wil je eind december goed beslagen ten ijs komen, bestel dan vóór 10 december je kwaliteitsvlees via www.clubsteaks.nl, dan krijg 10% korting op je bestelling. We werken met diepvries-verse producten, dus je kunt je bestelling al vanaf 10 december ophalen. Dit kan tijdens de openingstijden van onze winkel annex proeflokaal.”

 

December cadeaumaand

Al vanaf de start van Clubsteaks doen we meer dan alleen vlees verkopen. Je kunt bij ons komen proeven en inspiratie opdoen. Ook bieden we een selectie van de producten van kookwinkel Senses of Living uit Deventer. Je vindt er tevens Kamado Grills en accessoires. Bovendien hebben we wijnen uit Sardinië afkomstig uit de wijngaard van Mario Lai, eigenaar van Mario’s Keizerskroon in Deventer. Deze producten bieden prachtige combinatiemogelijkheden voor bijzondere cadeaus en onderscheidende kerstparketten.

“Ik merk dat Clubsteaks-cadeaubonnen ook steeds populairder worden”, zegt Fraukje. “Hiermee geef je een cadeau dat de ontvanger geheel naar zijn eigen smaak kan besteden. Hoe lekker kan het zijn?”, besluit ze met een knipoog.

 

Ook kun je online het volledige aanbod van Clubsteaks bekijken en bestellen. Nieuwsgierig geworden? Ga naar www.clubsteaks.nl.