De moderne manier van vlees kopen ...
Het voorjaar en de zomer bieden bij uitstek de gelegenheid tot gezellig buitenbijeenkomsten met familie en vrienden. Het blijft lekker lang licht en de kinderen
mogen wat langer opblijven. De sfeer is ontspannen en de combinatie van goed gezelschap en goed eten en drinken maakt het helemaal compleet.
Van een heerlijke wijn tot dat speciaalbiertje of koudgeperst sapje. En dan het smakelijk hoogtepunt in de vorm van (h)eerlijk vlees van de grill.
Het stoere schort dat hij voor vaderdag heeft gekregen komt mooi van pas. Alle voorbereidingen zijn getroffen:
de barbecue is aangestoken, de kolen gloeien, het vlees is op temperatuur. Klaar om op het vuur te gaan. En de sfeer? Die zit er al goed in.
Dankzij de handige tips uit dit boekje gaat het bereiden steeds gemakkelijker en wordt het resultaat van een hoog niveau. De grillmeester in de man ontwaakt.
Niet alleen het malse en perfect bereide vlees, ook de complimenten gaan over de tafel. Dankzij de onmiskenbare Clubsteaks kwaliteit en de hand van de meester
wordt de zomerse barbecue een waar feest(maal)! Ook aan de kinderen is gedacht met speciale gerechtjes en natuurlijk kunnen ze ook proeven van de grote stukken die met aandacht worden bereid.
Een goede voorbereiding is de basis voor een geslaagde barbecue.