Kwaliteitsvlees
van gegarandeerde herkomst
Seizoens Wild waar zowel haas, hert als gevogelte onder vallen, is bijzonder en onderscheidend van smaak. De dieren hebben in de vrije natuur geleefd en daar het eigen kostje bij elkaar gescharreld.
De bewegingsvrijheid van de dieren, samen met het beschikbare voedsel waaronder gras, blaadjes en vruchten zorgen samen voor een feest voor de smaakpapillen. Van oudsher is het eten van wild onlosmakelijk verbonden met verfijnde culinaire hoogstandjes.
Wild heeft van zich zelf al veel smaak en daarom is er weinig voor nodig om lekkere gerechten op tafel te zetten, bovendien vergen wildproducten een korte bereidingstijd. Dit heeft ook de thuiskok in zijn oren geknoopt waardoor deze steeds vaker geneigd is om ook thuis wild op het menu te zetten, welke slechts een korte bereidingstijd vergen. Het eten en bereiden van wild wordt steeds populairder. Wildgerechten passen prima bij een verantwoorde dieet en dito levenstijl.