Clubsteaks.nl

Clubsteaks Angus Burger met cheddar kaas & gegrilde groente

Bereidingswijze

  • laat de hamburger ontdooien in de koelkast
  • Het is ook mogelijk om de hamburger snel te ontdooien in een bak met koud water, hierna de burger nog een half uur op  aanrecht leggen.
  • Grill de courgette en de paprika even aan in de oven op bakpapier/ of op het rooster op 180 graden.
  • Hierna de grillpan met wat olijfolie op middelhoog vuur om de hamburger te grillen.
  • Draai de hamburger een keer een kwart voor een mooie grillruit.
    Hetzelfde geld voor de andere kant van de burger.
  • Grill de burger ongeveer 4 minuten tot 5 minuten per kant.
  • Snij het brood open en grill het even aan in de grillpan.

Serveren

  • Besmeer de onderste helft van het bolletje met mayonaise.
  • Daarop een  blaadjes sla.
  • Leg hierop de burger.
  • Leg een plaatje cheddar op de burger.
  • Voeg de gegrilde courgette  3-4 schijven en paprika toe
  • Besmeer de bovenkant met tomaten ketchup.