Clubsteaks.nl

Lamsrack met honing

Bereidingswijze

 

1    Snijd de tomaatjes doormidden en de knoflook in plakjes.

2    Leg de tomaten met de knoflook in een braadslee of ovenschaal.
3    Verwarm de oven op 200 graden.
4    Besprenkel de tomaatjes met olijfolie en strooi er peper en zeezout en

een halve theelepel tijm over.
5    Bestrooi de lamsracks met peper en zout en bak ze in de helft van de
boter snel rondom bruin.
6    Maak de rest van de boter zacht en meng die met peper,  zout, tijm en
de honing.
7    Smeer de lamsracks in met de honingboter en leg het vlees op
kersttomaatjes.
8   Zet de schaal 12 minuten in een voorverwarmde oven en draai het na
6 minuten een keer om. Het vlees blijf dan mooi rosé van binnen
9   Serveren met aardappelpuree en evt. knolselderij en garneren met een
een boontje .
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit recept