Clubsteaks.nl

Een steak met karakter. Zijn mooie vetmarmering zorgt voor een heerlijke smaakbeleving. Afkomstig van Australische runderen die op uitgestrekte vlaktes leven. Ze worden minimaal 100 dagen graangevoerd.

De lekkerste smaakcombinaties
Lekker met bijvoorbeeld gefrituurde uienringen of gekruid met knoflook, cayennepeper en overladen met frisse lenteuitjes.

Doosinhoud: 1 portie, totaal 300 gram.

De jackeroo steak heeft van zichzelf al wat karakter. Wil je hier toch meer smaak aan toevoegen? Dan kun je ervoor kiezen om de jackeroo steak te bereiden met een smaakvolle koffie-chilirub. Hier heb je 2 jackeroo steaks, 1,5 theelepel chilipoeder en 1,5 gemalen koffie voor nodig. Daarnaast mogen de bruine suiker, mosterdpoeder, korianderpoeder, zout en peper niet ontbreken.

Van deze ingrediënten heb je ieder ½ theelepel nodig. Om de koffie-chilirub voor je jackeroo steak te maken dien je alle kruiden samen met de koffie goed te mixen. Hier smeer je vervolgens de jackeroo steaks mee in. Laat dit dan een tijdje intrekken. Verhit daarna wat olie in een pan, waar je de steak in bereidt. Zie de verpakking voor de juiste bereidingswijze van de jackeroo steak.

Koel de jackeroo steak een paar minuten af voordat je het serveert.
Daarna is de steak klaar om te serveren!