De botermalse outback steak is heerlijk met wat roergebakken broccoli. Om dit juist te bereiden heb je 2 outback steaks, 1 centimeter gember, 2 eetlepels koolzaadolie, 250 gram broccoli, 3 eetlepels oestersaus, 3 eetlepels rijstazijn en 200 milliliter water nodig.
Allereerst snijd je de outback steak in reepjes. Bak deze daarna in de koolzaadolie op middelhoog vuur. Bekijk de verpakking voor de juiste bereidingswijze. Zodra de steak goed is gebakken haal je deze van het vuur. Snijd de broccoli daarna in roosjes en rasp de gember. Voeg deze toe aan de pan, bak deze door en voeg daarna het water toe. Kook dit totdat de broccoli gaar is. Voeg daarna de steakreepjes toe, samen met de rijstazijn en oestersaus. Roer dit allemaal goed door totdat de saus wat dikker is.
Om voor de ultieme smaaksensatie te gaan serveer je de outback steak met rijst en geroosterde cashewnoten. Eet smakelijk!