Clubsteaks.nl

Recept voor lamshaas

Super mals en sappig vlees. Het Nieuw Zeelands lam dankt zijn authentieke smaak aan de grassen en klaver die ze in de vrije natuur eet.

Bestel de lamshaas eenvoudig online

 

Het lamsvlees uit ons ruime assortiment is afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Hier hebben de lammeren vrij kunnen leven op het platteland en kunnen genieten van het gras en klaver. Door de rijke voeding van de lammeren, krijgt het vlees een unieke smaak. Bij ons assortiment van Passion for Meat maakt het niet uit waar je voor kiest, ieder product heeft namelijk een unieke smaaksensatie waar je geen genoeg van zult krijgen!

Super mals en sappig vlees. Het Nieuw Zeelands lam dankt zijn authentieke smaak aan de grassen en klaver die ze in de vrije natuur eet.

De lekkerste smaakcombinaties
Lauwwarm is lamshaas overheerlijk in salades. Maar je kunt het ook combineren met olijfolie, honing en een beetje mosterd.

Doosinhoud: 2 porties, totaal 200 gram.De sappige lamshaas is nóg lekkerder wanneer je deze geserveerd krijgt in vijgensaus. Hiervoor heb je 4 keer de lamshaas, 12 gedroogde vijgen, 1 eetlepel honing, 4 eetlepel Madeira, 4 eetlepels balsamicoazijn, een scheut worcestershiresaus, 200 milliliter gevogeltefond, wat peper en zout nodig.

Allereerst hak je de vijgen fijn en kook je deze in de honing, balsamicoazijn, Madeira en worcestershiresaus. Dit doe je zo’n 5 minuten totdat het een stroperig mengel wordt. Roer daarna het gevogeltefond erdoorheen. Breng dit vervolgens aan de kook en laat dit een aantal minuten doorkoken. Breng dit later op smaak met wat zout en peper.

Dan is het tijd om de lamshaasjes te bakken. Kijk voor de juiste bereidingswijze op de verpakking. De lamshaas is klaar om geserveerd te worden met de heerlijke vijgensaus. Eet smakelijk!