Clubsteaks.nl

Verkooppunt Passion for Meat – Clubsteaks

Naast het royale aanbod van onze  Clubsteaks producten, willen we ook graag de aandacht geven aan onze verkooplijn van Passion for Meat.

Passion For Meat 

Al vanaf het begin zijn wij trots op onze mooie verkoopmeubel met de mooie producten van Passion for Meat. Er is voor ieder wat wils, de producten zijn allemaal mooi verpakt, waardoor het ondooi proces ook heel simpel is.

Het vlees  van Passion for Meat, is onder de meest strenge normen voor mens en dier tot stand gekomen. Dierenwelzijn wordt hierbij niet uit het oog verloren. Vrij kunnen grazen en bewegingsruimte  in natuurlijke en of veilige  omgeving  zijn hierbij de kernwoorden.  Kwaliteit begint tenslotte bij de aanvang!

Rund:

Het assortiment aan rundvlees van Passion for Meat bestaat uit vlees dat afkomstig is van runderen die vrij rondlopen over het platteland van Australië. Dit maakt dat het vlees gelijk staat aan de puurte van de natuur en de hoge kwaliteit wordt gegarandeerd. Het rundvlees kenmerkt zich door zijn unieke karakter en volle smaak doordat de runderen 100 dagen gevoed worden met graan.

Kalf:

Nederland staat er bekend om; het leveren van kwalitatief hoogstaand kalfsvlees. Daarom hebben wij bij Passion for Meat ervoor gekozen om ons assortiment aan kalfsvlees te vullen met het beste vlees van eigen bodem. Puur Nederlands! Doordat de kalveren de ruimte en uitgebalanceerd voedsel krijgen, heeft het vlees uiteindelijk een zachte smaak en malse bite. Dat wil toch iedereen? Met kalfsvlees van Passion for Meat is niets onmogelijk!

Varken:

Voor de diverse soorten vlees uit ons assortiment, is er keer op keer gekozen voor het beste en meest smaakvolle vlees. Zo ook voor het varkensvlees, wat namelijk afkomstig is uit Spanje, het land wat op culinair gebied een hoop te bieden heeft. Eet smakelijk!

Lam:

Het lamsvlees uit ons ruime assortiment is afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Hier hebben de lammeren vrij kunnen leven op het platteland en kunnen genieten van het gras en klaver. Door de rijke voeding van de lammeren, krijgt het vlees een unieke smaak. Bij Passion for Meat maakt het niet uit waar je voor kiest, ieder product heeft namelijk een unieke smaaksensatie waar je geen genoeg van zult krijgen!

Wild:

Het wild assortiment van Passion for Meat bestaat uit verschillende producten die tijdens het wildseizoen volop in de smaak vallen. Alleen het beste vlees is goed voor onze liefhebbers.